Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Selamlar, teşekkürler... Media hariç geri kalan Pk2 uzantı dosyalar isroya ait. Bunların kullanımıyla oluşan map hataları fixli... Bu altyapıda dc, clientles gibi sorunlar yaşamadım. Altyapı üzerinden 3 oyun açıldı, 4 ve 5. oyun edit sürecinde. Bu gibi sorunların hiçbiri yaşanmadı.. mevcuttaki Jüpiter uniquelerinde bir düzenleme yapmadım, onların skilleerinde debuff levelleri 12 lv olabilir , eliteleri sürelerine göre ayarli olmayabilir... haricinde eklediğim Arabia uniqueleri full fix.. slotları ekli değil ama skiller ve elite ayarları tam. Tabi slota spawn edilecekse eklerken tactics IDsi mevcut... nest tablosunda da ayarladığım idler kullanılmalı ki elite zamanlamalari doğru çalışsın.

+ Jupiter unqiueleri tamamen fixlendi. Statları 110 lv olarak ayarlandı.
+ 20-90 LV arasındaki global uniquelerin STR ve INT'leri eklenerek orijinal uniquelerin spawn noktalarına slotları eklendi.
+ Orijinal uniqueler ve Str Int uniqueler için bir prosedür hazırlandı. Tek komutla aktif ve de-aktif ediliyorlar. İsterseniz STR INT spawnlarını aktif eder onları kullanır, isterseniz orijinalleri aktif eder onları kullanırsınız... Ve isterseniz her ikisini de aktif eder kullanırsınız.

Geri
Üst Alt