Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü +12 den sonra rate ayarlama

Web sitesi
imperialsro.gameofis.org
Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle herkese hayırlı forumlar.
Size danışmak istediğim mevzu şu;
Şimdi bu + rate ayarlarken elixirin falan param2, param3 ve param4 bölümlerine bu programdan aldığımız değeri giriyoruz yani 12 den sonrası yok şimdi ben tekrar param5, param6 ve param7 yede değerleri girsem aynı şekilde 13-14-15... diye devam edebilir miyim? Yoksa bunu başka bir şekilde mi yapmak zorundayım.
Şimdiden teşekkürler...

Edemezsin, ettiğin an elixirlerin paramlarını bozacaksın ve elixir'leri kullanamayacaksın.

Oyla 0
Denedim ben daha önce, bozulmuyor ama etki de etmiyor 12den sonrası için paramlar.
Pro ve acc’lerin param5’leri farklı kanka. Bozunca pro ve acc’yi basıyorsun ama tutmuyor, olduğu gibi dönüyor geçen gün başıma geldi.

Zaten oyun sisteminde tüm dmg’ler 12’ye göre ayarlı daha üstü bozuyor tüm dengeleri.

Farklı bir yolu da yok, rateler objitem’de bulunan paramlara bağlı.

Oyla 0
Pro ve acc’lerin param5’leri farklı kanka. Bozunca pro ve acc’yi basıyorsun ama tutmuyor, olduğu gibi dönüyor geçen gün başıma geldi.

Zaten oyun sisteminde tüm dmg’ler 12’ye göre ayarlı daha üstü bozuyor tüm dengeleri.

Farklı bir yolu da yok, rateler objitem’de bulunan paramlara bağlı.
Weaponlarda işe yarıyor mu peki yoksa oda mı bozuluyor

Oyla 0
Weaponlarda işe yarıyor mu peki yoksa oda mı bozuluyor
Weapon ve Shield bozulmuyor ama ayarladığın paramlar işliyor mu onu denemedim.

Wep ve Sh için paramı %100 yapıp dene, sonra %1 yapıp dene değişim oluyorsa işliyordur.

Düzenleme sonrası sadece GS’ye res atman yeterli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt