Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 13-14-15 Dg Stone Drop Bsr Crash Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xena

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhabalar.
12 Dg'ye kadar aynı olan drop bsr 13-14-15 dg'lerde crash veriyor. Bsr eksik değil zaten eksik olsa 12 dg'ye kadar olan stoneler'de crash verir.
13 dg stoneyi query ile çantaya atıyorum sorunsuz iteme basabiliyorum fakat yere atınca crash yiyorum.

Çözüm:
Clean database üzerinden işlem yapmama rağmen _RefObjCommon tablosunda 43774'den sonra atanan ID'ler bir probleme yol açıyor. Identy kapatıp ID'yi 43900 olarak devam ettirdim ve item sorunsuz bir şekilde drop oldu. İyi forumlar.
'
SRO[2022-07-14 18-43-34]_88.jpg

Sro_client'inde hata var gene brom sanırım dump'a Baktım assembly hatası vermiş
satır 339 da notepad ile acarsan o satırı bulursun şu kısımı gostermıs bu kodlar assembly kodu yada oledir
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
bu satırlar var en altta hata veren kısımda dump'unda :D
Yani Kesinlikle Clientinden kaynaklanıyor hatan %100

Oyla 0
Sro_client'inde hata var gene brom sanırım dump'a Baktım assembly hatası vermiş
satır 339 da notepad ile acarsan o satırı bulursun şu kısımı gostermıs bu kodlar assembly kodu yada oledir
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
bu satırlar var en altta hata veren kısımda dump'unda :D
Yani Kesinlikle Clientinden kaynaklanıyor hatan %100
3015 spawn offseti sanırsam bilgim yok o alttakide kod analyzer ile ordaki sayıları gönderirsen yere o itemi atıyor :D

Oyla 0
Stoneyi sadece yere atınca crash veriyor. Exec komutu ile çantaya atınca stone sorunsuz bir şekilde basılabiliyor.

4spHP2_74cc24692dac38f0730b81df49c32980_00-00-00_00-00-07_1.gif

Oyla 0
Stoneyi sadece yere atınca crash veriyor. Exec komutu ile çantaya atınca stone sorunsuz bir şekilde basılabiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13844
bazen bazı itemlerin modellerinde sıkıntı oluyor misal takınca silah /zırh dışta görünen birşey takınca crash verebiliyor düzgün halini atında düzeliyor gibisinden kopyalarken hangi srodan aldın o modelleri misal ?

Oyla 0
bazen bazı itemlerin modellerinde sıkıntı oluyor misal takınca silah /zırh dışta görünen birşey takınca crash verebiliyor düzgün halini atında düzeliyor gibisinden kopyalarken hangi srodan aldın o modelleri misal ?
iSro'dan alıntı yaptım txt ve bsr dosyalarını

Oyla 0
Geri
Üst Alt