Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 13 Adet fellow pet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Sisteme 13 adet fellowpet ekledim bu siteden fakat paylaşımı yapan arkadaş transport kapamış bug olmasın diye bende transport açtım zerk devil basınca fellow petin üstüne binince fellow pet zerk hızında gidiyor refobjcommondan speed2 kısmını düşürdüm gene aynı zerk hızında gidiyor nasıl çözerim bilgisi olan varmı arkadaşlar transport olarak bugsuz olarak kullanmak istiyorum

Çözüm
Petler hızını karakterden alır. O paylaşımda özellikle belirtmiştim bug yapılmasın diye transport özelliğini kapattığımı!
Bir fixerla bunu çözebilirsiniz. Kguard EDGE ya da maxiguard..
Kguard için 50 kullanıcılı lisans ömür boyu ücretsizdir. Test için çok uygun bu kullanıcı sayısı... Kurmak için bir sunucuya ihtiyacınız olacak. Benim de kullandığım sunuculardan olan YSG bilişim sunucularını tavsiye ederim. Guard kurulumu için kendisinden destek de alabilirsiniz. PM @YSGBilişim
Petler hızını karakterden alır. O paylaşımda özellikle belirtmiştim bug yapılmasın diye transport özelliğini kapattığımı!
Bir fixerla bunu çözebilirsiniz. Kguard EDGE ya da maxiguard..
Kguard için 50 kullanıcılı lisans ömür boyu ücretsizdir. Test için çok uygun bu kullanıcı sayısı... Kurmak için bir sunucuya ihtiyacınız olacak. Benim de kullandığım sunuculardan olan YSG bilişim sunucularını tavsiye ederim. Guard kurulumu için kendisinden destek de alabilirsiniz. PM @YSGBilişim

Oyla 0
Çözüm
Teşekkürler çözüm önerileriniz için fakat guardlar çok pahalı farklı çözümü yokmu misal speed 1 speed 2 kısımları degişse veya refskillden fellow pet skilleri kapatsak düzelirmi

Oyla 0
speed 1.. petin yürüme durumundaki hızı.. speed2 ise koşma durumundaki hız.
Transport olarak üzerine binerseniz bu iki sütunla ilgisi yok o işin. Hızı karakterden alıyor.
RefSkill'le de alakası yok.
Çözebilen varsa bekleriz. Fixer şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt