Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 2 tane aynı npc sorunu

Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar yeni bir npc ekledim fakat o npc yerine başka bir npc nin kopyası geldi kodları falan kontroll ettim fakat bir çözüm bulamadım sebebi nedir ?

Vsro NPC ile ekliyorsanız program kök dizininde bulunan Mediaya eklenecekler isimli klasörün içeriğini boşaltın.. Daha önceden o klasörde txt varsa o txtlerde bir önceki npclerin verileri kalıyor ve o verilerin altına yeni npcyi yazıyor.. Sizde komple kopyalayıp medyanıza geçiriyorsunuz farkında olmadan... Başlarda çok yaşamıştım bu sorunu...
İşe başlamadan önce o klasörün içeriğini silin, sonra npcnizi ekleyin.

Oyla 0
Vsro NPC ile ekliyorsanız program kök dizininde bulunan Mediaya eklenecekler isimli klasörün içeriğini boşaltın.. Daha önceden o klasörde txt varsa o txtlerde bir önceki npclerin verileri kalıyor ve o verilerin altına yeni npcyi yazıyor.. Sizde komple kopyalayıp medyanıza geçiriyorsunuz farkında olmadan... Başlarda çok yaşamıştım bu sorunu...
İşe başlamadan önce o klasörün içeriğini silin, sonra npcnizi ekleyin.
cevabınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm çözüm şekli ise npc programı nedense önce eklediğim npc yi reftactısde onun ıd sını yazmış bu sebeple 2 tane npc çıktı reftactisteki ıd'ı yeni eklediğim npc yaptım sorun çözüldü.

Oyla 0
cevabınız için teşekkür ederim sorunu çözdüm çözüm şekli ise npc programı nedense önce eklediğim npc yi reftactısde onun ıd sını yazmış bu sebeple 2 tane npc çıktı reftactisteki ıd'ı yeni eklediğim npc yaptım sorun çözüldü.
İşte aynen o şekilde db'e ekliyor.. ekleme işlemi bitince işlemi bitir dememiş olabilirsiniz yerine yeniden ileri demiş olabilirsiniz. Çözüldüğüne sevindim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt