Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü 2x Server Files Hk.

Türk Lirası
0.00₺
Dostlar selam,

Mob kapasitemi artırmak için bir araştırma yaptım ve 3x 4x gs kullanmamı önerdiler fakat bunu nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana öneren arkadaşlar hazır bir file indirmemi söylediler, gerek görmedim. Şuanki dosyalarımı düzenlemek öğrenmek açısından daha cazip. Elimde bildiğiniz klasik bir sw files var. Her birinden 1'er adet olacak şekilde.

cert kısmını düzenledim ve count kısmını güncelleyerek 2'ye çektim.
2. ip'mi gerekli yerlere girdim.
Elimdeki exe'leri 2'ye kopyala yapıştır ile çektim fakat bunların bağlantısı nasıl olmalıdır?
Atladığım ne var acaba?

Bilen bir arkadaş bana sıfırdan detaylıca aşamalarıyla yazabilir mi acaba?

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Oyla 0
konuyu takip ediyorum @EfsaneSro 3x server Files indirdim ve ipleri cert'in içinede ekledim aynı sunucu içinde açacağım ve srSpoof_patcher.exer ile ipleri girersem oyun açılırmı maxiguard kullanıyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

konuyla ilgli @enescolak2 arkadaşımıza yardımcı olunmuştur çözüm sağlanmıştır Saygılarımla !!

Çözüm: 3xserverfiles 2x'e çevrilmiştir daha sonra ipler girilip certgen ile 2x cert ini oluşturulup eklenmiştir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt