Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru 4. Yeni Yıl Party Rütbe UP-DOWN Mevsimi!

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺

icon_information.gif
4. YENİ YIL PARTY RÜTBE UP-DOWN MEVSİMİ
icon_information.gif

Her yıl sonunda olduğu gibi bu yıl sonunda da party'i gerçekleştirmiş bulunmaktayız Yeni yılın yurdumuza düşürdüğü kar taneleri ile beraber rütbeleri yükselenlere başarılar dileriz. ❤️

icon_new.gif
Up :
icon_new.gif

Super Moderatör;

@Ragnarok
@iMonarch

Moderatör;

@brkshn
@Hades

Deneme Moderatör;

@starktwo
@Thor852

UYARI! Rütbeleri aynı kalan arkadaşlar için de yönetimin verdiği görevleri daha aktif yerine getirmeleri ve bu görevleri sürekli tekrar etmeleri, forumda ki aktifliklerini arttırıp yeni konular açıp veya yardım konularına katılıp çözümler sunarak daha hızlı bir yetki güncellenmesi süreci elde edebilirler. Unutmayın ara rütbe güncellemelerimiz de var her zaman yeni yılı beklemeyiz. :D

NOT: Yapılan uyarı mevcut super modlar dışında zira admin olmak kolay değil. Ciddi bir çaba görmemiz gerekiyor. Sizlerin de daha çok çabaladığınızı, katılımlarınızı arttırdığınızı, davranış ve yönetici konumunuz ile bu güncellemeye hazır olduğunuzu bize hissettirmeniz gerekiyor.

Herkese hayırlı olsun!

Saygılarımızla,
VSRO.ORG Yönetim ekibi!

Bu göreve layık gördugunuz için teşekkür ederim. Forumumuza ve değerli üyelerimize elimden geldiği kadarıyla yardımcı olacağım. @Spare yöneticimize teşekkürlerimizi sunarız. Diğer arkadaşlarıma da görevinde başarılar dilerim.

Yeni dönem hayırlı olsun.
Arkadaşlarımızı forumuza katkılarından dolayı tebrik ve takdir ediyorum.
Yeni görevleri ile birlikte forumdaki etkileşimi daha da artıracaklarına ve topluluğumuza daha fazla katkıda bulunacaklarına eminiz.
Ekip yine gül gibi oldu.

Geri
Üst Alt