Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Duyuru 5. Yeni Yıl Party Rütbe UP-DOWN Mevsimi!

Spare

Machine Man
.
Web sitesi
www.vsro.org
Türk Lirası
0.00₺

icon_information.gif
5. YENİ YIL PARTY RÜTBE UP-DOWN MEVSİMİ
icon_information.gif

Her yıl sonunda olduğu gibi bu yıl başında party'i gerçekleştirmiş bulunmaktayız Yeni yılın yurdumuza düşürdüğü kar taneleri ile beraber rütbeleri yükselenlere başarılar dileriz. ❤️

icon_new.gif
Up :
icon_new.gif

Super Mod >> Site Asistan
@Thor
@EfsaneSro

Üye >> Deneme Moderatör
@ayzekk
@C#MunihShaytain

Developer >> Legend
@Promaker

icon_new.gif
Down :
icon_new.gif

Moderatör >> Deneme Moderatör
@Stark

@C#MunihShaytain özel olarak göreve davet edilmiştir. Kendisinden ekip olarak beklentilerimiz yüksek. Gelecek vaad eden aktif, yöneticilerden olacağını düşünmekteyiz.

UYARI! Rütbeleri aynı kalan arkadaşlar için de yönetimin verdiği görevleri daha aktif yerine getirmeleri ve bu görevleri sürekli tekrar etmeleri, forumda ki aktifliklerini arttırıp yeni konular açıp veya yardım konularına katılıp çözümler sunarak daha hızlı bir yetki güncellenmesi süreci elde edebilirler. Unutmayın ara rütbe güncellemelerimiz de var her zaman yeni yılı beklemeyiz. :D

NOT: Artık bütün yetkilendirmelerde real olarak yöneticilerin / yetkililerin tek bir tuşla son 12 aya ait bütün aktivite raporunu çıkartmaktayız. Yükseltmeler ve düşürmeler tamamen buna göre yapılmaktadır. Sayılar yalan söylemez.

Herkese hayırlı olsun!

Saygılarımızla,
VSRO.ORG Yönetim ekibi!

Geri
Üst Alt