Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

...

Hoş geldin aramıza kardeşim, kendisi yıllardır tanıdığım çok muhterem (ama çok kalender) insanlar arasındadır. Bilgisinden ziyade kocaman yüreği, adam gibi bir karakteri vardır taliplerine duyrulur hahaha :D (Sector1337 p.çliğini yapmadan durmaz) velhasıl'ı kelâm kendisine takıldığınız sorunları, soruları sorabilirsiniz (multiple combo yaparak tabii ki) vakti olduğunda sürekli yardımcı olabilecek kapasitede bir arkadaş (çok sıkmayın sıkarsanız kaçar :D :D) umarım birlikte VSRO.Org & Biz ailesine can katabiliriz dostum her ikimize de başarılar şimdiden bilgi saklanmaktan çok paylaşılmayı hak eder, geliştirilmeyen beyin ölür, hep birlikte gelişmek adına herkese sevgiler ve saygılarla efenim.

Furkan a.k.a Sector1337

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Mükkemmel yazı, mükkemmel anlatım, mükkemmel insan, hoş geldin. ✋ Bu yazıyı gördüğüme en çokta ben sevinmişimdir sanırım. Çünkü Furkan ile seni çok bekledim, ikinizinde yetenekleri bence piyasadaki en iyiler diyebileceklerimizle fark atacak kadar iyi fakat en önemlisi hepsinden daha iyi birer insansınız, çok değerli, çok kıymet verdiğim iki dostumsunuz. Tekrardan hoşgeldiniz. ?

Geri
Üst Alt