Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış 80CAP Full Aktivite Benzersiz Database Satılık!.

Azciel

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba oyuncu kitlesini yakalayamadığımızdan dolayı elimde olan databaseyi satmaya karar verdim.

- Konuda bulunmayan fakat serverde olan bir çok özellik var detay istiyorsanız lütfen benimle iletişime geçin.

Ek ücret karşılığında edit desteği sağlamaktayım istenilen Cap'e uyarlanıp teslim edebilirim

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

İletişim : 05379465964

Merhaba oyuncu kitlesini yakalayamadığımızdan dolayı elimde olan databaseyi satmaya karar verdim.

- Konuda bulunmayan fakat serverde olan bir çok özellik var detay istiyorsanız lütfen benimle iletişime geçin.

Ek ücret karşılığında edit desteği sağlamaktayım istenilen Cap'e uyarlanıp teslim edebilirim

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

İletişim : 05379465964
fiyat?

Geri
Üst Alt