Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü _AddLogChar Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOGi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TOGi

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Merhaba,

Kalıcı bufflar için _AddLogChar prosedürüne bir ekleme yapmak istiyorum.

IF @EventID = 9 -- Permanent Buffs
BEGIN
EXEC SRO_VT_SHARD.dbo._AAA_PERMANENT_BUFFS @CharID
END

_AAA_PERMANENT_BUFFS bu prosedürü manuel olarak çalıştırdığımda sorunsuz çalışıyor. Fakat _AddLogChar içerisinde event olarak çalıştıramıyorum.
İnternette bakmadığım yer kalmadı. Bikaç websitesinde SR_Gameserver ile alakalı olabilir şeklinde okudum. Evangelion Gameserver 'de
disableLog = 0 olması gerekiyor diye belirtmişler. Benim ayarlarımda da disableLog = 0

_LogEventChar ve _LogEventItem tablolarım da bomboş, bu tablolara eventlerin loglanması gerekmiyormu.
Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Lag delay sebebiyet veriyor diye biliyorum bufları hızlandırri bassın ama gerisi sana kalmış gameserver yerine files verebilirim çok sorun yaşamazsın

Oyla 0
Ekleyecekseniz direk eklemeyin... Fake Parmanent konusu üzerinden eklerseniz çökme ve lag yaşamazsınız.
Ayrıca GS ve Files değiştirmeniz sorunu çözebilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt