Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Açılmayan Skill Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Üye silindi 340
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 340

Tüm Skiller açılırken tek şu skil açılmıyor dedim acaba ondan önceki skillerin aktif olmasını lazım fakat açtım yine açılmadı çözüm sunacak varmı ?_

419

açmaya kalkarken dc veriyor mu
evet
gameservere böyle yazıyor nasıl düzeltebilirim
Skill Learn Abuser!! (CharName : doncarlone, SkillID : 60888)

v5scdab.jpg

akşam bakacağım işten eğer çözüm öneriniz varsa beklerim

Oyla 0
bu sorunla 6 yıl önce karşılaştıydım bladenin skilinde hatırladığım kadarıyla sorun çok basit.
pk2 deki uplanan attacklar databasedekiyle uyuşmuyor bu skili pk2 de komple bulcan.1 upladığında attack kaç ise databaseye işliyecen. her level için düzeltme yapman lazım kaç levelde max lanıyorsa skill

Oyla 0
bu sorunla 6 yıl önce karşılaştıydım bladenin skilinde hatırladığım kadarıyla sorun çok basit.
pk2 deki uplanan attacklar databasedekiyle uyuşmuyor bu skili pk2 de komple bulcan.1 upladığında attack kaç ise databaseye işliyecen. her level için düzeltme yapman lazım kaç levelde max lanıyorsa skill
Sorun attack değerlerinde mi yani ondan sonraki skil uplanıyor o uplanmıyor

Oyla 0
En baştan yaptım clientten skilleri alıp db yapıştırdım düzeldi öncekinde not defteriyle yapmıştım şimdi notepad++ kullandım düzeldi

Oyla 0
En baştan yaptım clientten skilleri alıp db yapıştırdım düzeldi öncekinde not defteriyle yapmıştım şimdi notepad++ kullandım düzeldi
aynen sorun bundan dolayı oluyor istersen bir konu aç skill uplama sorunu bu sebepten sorun böyle çözülüyor diğer arkadaşlarda faydalansın çünkü bu sorun bazen herkesin önüne çıkıyor. 6 yıl önce 1günümü almıştı bu sorunu çözmek :D

Oyla 0
Skilleri tamamladım sıra 2019 pet avatar ardından silah zırh ve takılar ? ondan sonra uniq ve moblar ? yine ardından npc görünüş ? ardından 130 cap db tamamdır ?‍♂️??‍♂️

Oyla 0
Geri
Üst Alt