Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü AddNewChar Prosedürü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Devrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Devrim

.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar anladığım kadarı AddnewCharda bu bölümü modifiye edip oyun başlangıcında envanterde bulunacak itemleri belirliyoruz.
ben bu bölümü bu şekilde modifiye ettim. Herşeyi kapatım serveri baştan açtım. Tbden eklediğim norma oyuncu contetnli hesaba girdim yeni char oluşturdum fakat start dediğimde dc verip oyundan atıyor.

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Aşağıda ki kodu da yaptığım araştırmalar sırasında yeni açılan hesaptaki ilk chara vermesi için kullanmam gerektiği söylendi.
SQL:

Arkadaşlar anladığım kadarı AddnewCharda bu bölümü modifiye edip oyun başlangıcında envanterde bulunacak itemleri belirliyoruz.
ben bu bölümü bu şekilde modifiye ettim. Herşeyi kapatım serveri baştan açtım. Tbden eklediğim norma oyuncu contetnli hesaba girdim yeni char oluşturdum fakat start dediğimde dc verip oyundan atıyor.

SQL:

Aşağıda ki kodu da yaptığım araştırmalar sırasında yeni açılan hesaptaki ilk chara vermesi için kullanmam gerektiği söylendi.
SQL:
Verdiği itemlerin tamamı db de ekli mi ? ayrıca prosedürün tamamını at demiştim.

Oyla 0
Kod:

Bu kodu yazan arkadaş kör mü? Bu işlemi zaten prosedür yapıyor, içerisinde bu var. Neden yormaya çalışıyorsunuz sistemi? :D

Aşağıda ki görselde ki yerde başlangıç lvl, gold, sp, str, int, hp, mp, bölge vb. ayarları yapabilirsin.
1.png

Aşağıda ki görselde ki yerde ise başlangıç item ayarlarını yapabilirsin.
2.png

Eğer sorunun çözülmez devam ederse aşağıda bıraktığım Query'i alıp okut, _AddNewChar prosedürün clean'e çevrilir.

Kod:

Oyla 0
Sorunla daha önceden hiç karşılaşmadım çünkü bu bölüm fazla ellemeye gelmiyor sana tavsiyem fazla ugraşmaman hem bu sayede orjinalliği bozmamış olursun.

Oyla 0
Aşağıda ki görselde ki yerde başlangıç lvl, gold, sp, str, int, hp, mp, bölge vb. ayarları yapabilirsin.
; sırası ile mi ? @Sieger ⋋

Bahsettiğiniz işlemleri yaptım teşekkür ederim halloldu @Sieger ⋋
Sorunla daha önceden hiç karşılaşmadım çünkü bu bölüm fazla ellemeye gelmiyor sana tavsiyem fazla ugraşmaman hem bu sayede orjinalliği bozmamış olursun.
elimden geldiğince orijinaline döndürmeye çalııyorum ayarlar orijinal gibi fakat başlangıçta full set başlıyordu. Onu düzeltmek istedim. @Azciel

Arkadaşlar lvl kasmak zor olsun istiyorum biraz exp ratio değerleri tam olarak kaç olmalı fikir verir misiniz? 80 cap ayarlayıp texdatadan upload ettim, masteryi 30 ayarlayıp rate fiz yaptım fakat 1. seviyede 1 manyak öldürüp 2 lvl %30 exp e ulaşıyorum. @Sieger ⋋

Edit: Exp r 1000
exp party r :3000
gold 1000
item 1000
bu halde iken tek kill ile 2. levele çıkıyorum.

Oyla 0
Aşağıda verdiğim kodu okut GS res at ve _RefLevel tablosu içeriğini media'da bulunan leveldata.txt içeriğine işle. Ya da db2media'da kullanabilirsin.

Kod:

Bu kod, varolan _RefLevel exp ratesini 5 katı zorlaştırır. Level atlamak için istenen exp değerini yükseltir bu şekilde de rate zorlaşır.
Server.cfg içerisinden ExpRatio kısmını da 100 yaparsanız daha zor olacaktır.[/code]

Oyla 0
Cevaplar muazzam eskiden böyle detaylı anlatanlar yoktu çok şanslısınız 👌😁

Oyla 0
beyler öncelikle merhabalar lütfen birisi bu kodların nerede oldugunu ve bu akıp gıden querylerin nasıl yapıldıgını acıklasın aglıcam :D

Oyla 0
Geri
Üst Alt