Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Agen, Shard ve Gameserver kapanıyor. Destek.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RelaysGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RelaysGG

vSro Basic Edit - Web Tasarım - Css&html&php
.
Türk Lirası
0.00₺
Bir arkadaşımın sunucusu var ve herşeyi sorunsuz açmış cert felan sıkıntısız çalışıyor. ini dosyalarında da server.cfg'de de sıkıntı yok.
billing dosyalarında da sıkıntı yok. IISde kontrol ettim Srpatcher'de yaptım. Herşey sorunsuz ama Agent, shard ve Gameserver kapanıyor.
Bilgisi olan anydesk ile felan yardımcı olabilirse sevinirim. Kolay gelsin iyi forumlar.

Sql login kullanıcı adın ve şifren ile SQL`e giriş dene sana yeni pw oluşturmanı isteyecektir. Ondan sonra tekrar .exe aç sorunsuz açılır şuan 2 seçeneğin var ya server.cfg portların hatalı yada cert ini SHARD txt hatalı yani bağlantı hatası
+++
agent server ve machine managere srpatcher ile serverimizin ıpsini girmeyi unutmuyoruz..

Oyla 0
Team Wiewer varsa Eğer Bilgilerini Özelden İletin yardımcı Olalım

Oyla 0
Sql login kullanıcı adın ve şifren ile SQL`e giriş dene sana yeni pw oluşturmanı isteyecektir. Ondan sonra tekrar .exe aç sorunsuz açılır şuan 2 seçeneğin var ya server.cfg portların hatalı yada cert ini SHARD txt hatalı yani bağlantı hatası
+++
Bunları zaten hepsini denedim ve yaptım. Ayriyetten bu konu hakkında bende daha önce başkasına yardımcı olmuştum fakat çalıştığı firmanın verdiği swfilesde sıkıntı vardı. Yeniden server files kurarak 0 dan port yapılandırması yaptım guardına göre herşeyi ayarladım şuan oyun stabil şekilde çalışıyor.
İlginiz için teşekkürler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt