Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım AGN Bot Kurulum

Türk Lirası
0.00₺
Birincisi AGN Bot şuan aktif olarak guard'lı serverlarda çalışıyormu? F8-Maxiguard vs. Eğer çalışıyor isede ben media kısmını hallettikten sonra botta client seçilince Extractor.exe ile Media klasörü oluşturmalısınız hatası alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

Birincisi AGN Bot şuan aktif olarak guard'lı serverlarda çalışıyormu? F8-Maxiguard vs. Eğer çalışıyor isede ben media kısmını hallettikten sonra botta client seçilince Extractor.exe ile Media klasörü oluşturmalısınız hatası alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Hala Sorun Devam Ediyormu ?

Geri
Üst Alt