Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Akademi Butonu - Accademy L butonu iptal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Parzival
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
L tuşu (akademi butonu) bu butonu deaktif etmek istiyorum gs mı sr_client mi edit gerekli. Opcode'u varmı bunun ?

Onu tamamen deaktif etmek yerine akademiyi kapatabilirsin. Forum da paylaşılan guard da o özellik vardı.

Oyla 0
O zaman textuisystemden honor diye aratıp başına // koyup patch atarsan academy ile ilgili birşey görünmez ama L butonu deaktif olmaz.

Oyla 0
İsi bilen yeniden aktif eder onun yerine mezun etme proseduruyle oyna biraz akademiye alsa bile mezun edemesin böylelikle bi ise yaramasin

Oyla 0
Secdet doğru diyor o şekilde bende düşündüm de olmaz öyle adam gider açar mesele gereksiz bir butonun boş yere görsel olarak yer kaplamasını istemiyorum .kaldırılamaz diye birşey yok zamanında akademi mi var opcode bulsam yeterli nop yapar geçerim buton deaktif olur . fakat bunu edx ile başaramadım.

Oyla 0
Yakın zamanda açılan bi oyunda gördüm l tuşu hiç çalışmıyordu istersen özelden yaz oyunun linkini atayım kontrol edersin

Oyla 0
Geri
Üst Alt