Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Alex mapındaki moblar yok nasıl orjinal hale çeviririm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan keeppp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

keeppp

.
Türk Lirası
0.00₺
Alex mapındaki moblar yok nasıl orjinal hale çeviririm serviceler 1 mobların loadmonster yazıp örnegin MOB_SD_WENEG yazdıgımda mob spawn oluyor mobspawn arttırma query denedim olmadı denemedigim query kalmadı alexteki moblar spawn olmuyor nasıl orjinal hale getiririm eger refnestte ekli degildir derseniz zulüm olur tek tek eklemek cleanden çeksem npcler gider çok araştırdım bu konuyu kolay yöntemi varmı alexteki mobları orjinal hale dönderebilicek şimdiden teşekkürler

Alex mapındaki moblar yok nasıl orjinal hale çeviririm serviceler 1 mobların loadmonster yazıp örnegin MOB_SD_WENEG yazdıgımda mob spawn oluyor mobspawn arttırma query denedim olmadı denemedigim query kalmadı alexteki moblar spawn olmuyor nasıl orjinal hale getiririm eger refnestte ekli degildir derseniz zulüm olur tek tek eklemek cleanden çeksem npcler gider çok araştırdım bu konuyu kolay yöntemi varmı alexteki mobları orjinal hale dönderebilicek şimdiden teşekkürler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2 tane txt dosyası var öncelikle db yedeğini al ve txt adlarında yazan tablolara tümünü kopyalayıp yapıştır

sırasıyla yap bunu önce misal refnest yap sonra o bittikten sonra reftactics yap

ne gibi sonuçlar çıkabilir hiç bilgim yok db yedeğini almadan sakın yapma .

Sadece Alex bölgesinin mobları mevcut sadece.

Oyla 0
tamamdır çok teşekkür ettim deneyecegim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sonucu yazarım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Çok teşekkürler sorunum çözülmüştür çözüldügüne dair fotoSRO[2022-03-06 23-42-39]_72.jpg

Oyla 0
Geri
Üst Alt