Ü
Üye silindi 505
Herkese Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Projeme Geçmeden Önce Sizler için full Bitmiş Arayüz tamamen illumina files türkçe paylaşıyorum altyapı files olarak kullanabilirsiniz.
Locale Root UIScript komple hallettim herşeyi tamamen hazır sadece kullanılması lazım
Onuda nasıl kullanacağınıza gelecek olursak maxmi 3.6 değil
bknz : mphlvn bitmiş altyapı files tertemiz kurunuz packı ardından benim vereceğim packı onunla değiştirin ve full tamamlanmış Interfaceyi kullanmaya başlıyabilirsiniz
Interfaceyi halletmem 20 dakikamı aldı fixlerini yapmakta 5-10 Dk felan rahat aldı.
Şu sorunlar vardı
Before :
Uiquest - Quest ekranı gerektiren npclerde örneğin depocu gibi gibi depocudan çıktıktan sonra karakter hareketsiz kalıyordu ve hiçbirşekilde yürüyemiyorsunuz
Envanterde giyilen item üzerimde gözükmüyordu
Market gibi npclere tıklandığında sağ tık problemi vs vs öğe üzerine gidildiğinde info (bilgiler) satın alma bilgisi vs vs gözükmüyordu vs vs problemler vardı
After :
UIQuest / Düzeltildi
Inventar Full Fix / Sorunlar Komple Tamamen Fixed
NPC & Shop Problemler fixlendi
UPDATES (Güncellemeler)
Depodan Envantere İtem Alma Sorunu Vardı Fixledim Azönce
Update 1 :
Lonca Penceresine basınca oyun gidiyordu Fixledim
Niye Peki Butonları Diğer Etc'den çekiyor diye söyleyenler olacaktır çünkü guild pyleri kendimin ilk temiz haliyle değiştim yani illumina butonları felan algılamaz klasik hazır etc nin üzerine algılar
eğer illuminanın lonca pylerini atsaydım full illu olacaktı
Onu yapmamamın Nedeni ve diğer merak edilen nedenler
bknz
Açıklama :
Ayrıca Niye Lonca Penceresi böyle çizgili yanda hem illuminanın lonca penceresi daha iyi diyenler olacak onlara şu cevabı vermek istiyorum Illumina'nın lonca penceresi bugluymuş duyduğuma göre lonca penceresini oyüzden bu haliyle kullanmanızı istedim .
Ben Size Ne buglu birşey kullandırtırım nede kendim kullanırım .
Kısaca ben kullanmadığım birşeyi sizlere kullandırtmam Update 2 :
ESC Menüsü üzerinde görülen Schimba Canalul diğer tabiriyle " Kanal Değiştir " butonunu kaldırmamı isterseniz yazmayı unutmayınız
Güncellemeler Tekrar Yapıldı Fakat Devam Etmektedir...
Taskbarda bulunan Character Window ve ItemShop Butonları TaskBarLeft2 Ye Yani
Sağda Görmekte Olduğunuz Bölüme Taşındı..
Lonca Penceresi Tekrar Güncellendi
TaskBar Son Hali <3
Güncelleme Tamamlandı!
İndirme Link :
Pot ve Skill Gibi Türevi Şeyleri Taskbara Koyduğunuzda Etkileşimsiz Kalıyorsa Güncellendi.
Buyrun Link :
Files link vermemiştim indirmek için buradan indirebilirsiniz :
Navicat (MySQL) Şifresi: maxmi33
Locale Root UIScript komple hallettim herşeyi tamamen hazır sadece kullanılması lazım
Onuda nasıl kullanacağınıza gelecek olursak maxmi 3.6 değil
bknz : mphlvn bitmiş altyapı files tertemiz kurunuz packı ardından benim vereceğim packı onunla değiştirin ve full tamamlanmış Interfaceyi kullanmaya başlıyabilirsiniz
Interfaceyi halletmem 20 dakikamı aldı fixlerini yapmakta 5-10 Dk felan rahat aldı.
Şu sorunlar vardı
Before :
Uiquest - Quest ekranı gerektiren npclerde örneğin depocu gibi gibi depocudan çıktıktan sonra karakter hareketsiz kalıyordu ve hiçbirşekilde yürüyemiyorsunuz
Envanterde giyilen item üzerimde gözükmüyordu
Market gibi npclere tıklandığında sağ tık problemi vs vs öğe üzerine gidildiğinde info (bilgiler) satın alma bilgisi vs vs gözükmüyordu vs vs problemler vardı
After :
UIQuest / Düzeltildi
Inventar Full Fix / Sorunlar Komple Tamamen Fixed
NPC & Shop Problemler fixlendi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
UPDATES (Güncellemeler)
Depodan Envantere İtem Alma Sorunu Vardı Fixledim Azönce
Update 1 :
Giriş yap veya üye ol.
Lonca Penceresine basınca oyun gidiyordu Fixledim
Niye Peki Butonları Diğer Etc'den çekiyor diye söyleyenler olacaktır çünkü guild pyleri kendimin ilk temiz haliyle değiştim yani illumina butonları felan algılamaz klasik hazır etc nin üzerine algılar
eğer illuminanın lonca pylerini atsaydım full illu olacaktı
Onu yapmamamın Nedeni ve diğer merak edilen nedenler
bknz
Açıklama :
Ayrıca Niye Lonca Penceresi böyle çizgili yanda hem illuminanın lonca penceresi daha iyi diyenler olacak onlara şu cevabı vermek istiyorum Illumina'nın lonca penceresi bugluymuş duyduğuma göre lonca penceresini oyüzden bu haliyle kullanmanızı istedim .
Ben Size Ne buglu birşey kullandırtırım nede kendim kullanırım .
Kısaca ben kullanmadığım birşeyi sizlere kullandırtmam Update 2 :
Giriş yap veya üye ol.
ESC Menüsü üzerinde görülen Schimba Canalul diğer tabiriyle " Kanal Değiştir " butonunu kaldırmamı isterseniz yazmayı unutmayınız
Güncellemeler Tekrar Yapıldı Fakat Devam Etmektedir...
Taskbarda bulunan Character Window ve ItemShop Butonları TaskBarLeft2 Ye Yani
Sağda Görmekte Olduğunuz Bölüme Taşındı..
Lonca Penceresi Tekrar Güncellendi
TaskBar Son Hali <3
Güncelleme Tamamlandı!
İndirme Link :
Giriş yap veya üye ol.
Pot ve Skill Gibi Türevi Şeyleri Taskbara Koyduğunuzda Etkileşimsiz Kalıyorsa Güncellendi.
Buyrun Link :
Giriş yap veya üye ol.
Files link vermemiştim indirmek için buradan indirebilirsiniz :
Giriş yap veya üye ol.
Navicat (MySQL) Şifresi: maxmi33