Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü AP Sistem gereksinimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Selamlar,

Arkadaşlar Oyun içinde Job Cave'de AP görevlerini yapınca En yüksek olan Thief veya Trader Unionuna kapılar (Heroeris kapısı gibi) açılıyor.
Ben bu AP Sistem gereksinimi kaldırmak için ne yapabilirim? Yani Heroeris çıktığında iki tarafa da kapı açılacak Trader ve Thief girebilecek.

Epvpde böyle birşey buldum belki incele işine yarar

If you move the npc's there would be no chance to farm AP.
There is an option to disable AP with lua as well:
Code:
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Epvpde böyle birşey buldum belki incele işine yarar

If you move the npc's there would be no chance to farm AP.
There is an option to disable AP with lua as well:
Code:
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Görevde verdiği AP puanı olması gerekiyor bu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Daha sonra lazım olur falan derseniz görev servislerini kapatın olsun bitsin.
Görevlerdeki tüm verdiği AP puanlarını silsem veyahut servislerini kapatsam iki tarafta girebilecek mi veya istemeyecek mi AP puanı onu anlamış değilim .

Oyla 0
Görevde verdiği AP puanı olması gerekiyor bu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Görevlerdeki tüm verdiği AP puanlarını silsem veyahut servislerini kapatsam iki tarafta girebilecek mi veya istemeyecek mi AP puanı onu anlamış değilim .
AP puanlarını silebilirsiniz ama tekrar açmak isterseniz yapmanız gereken sadece görevlerin servislerini kapatmak... AP görevi alınamazsa kasamazlar... ve rakip meslekler Anubis ve Isis odalarına aynı anda girebilirler.. Görev alınamazsa AP kasılamaz. Haroeris için durum farklı olacak tabi. O odaya AP kasılmazsa girilemez aklınızda bulunsuz. Haroeris odası için AP gereksinimini kaldırmanız şart fakat Anubis ve Isis odalarına AP kasılmasa da girilebiliyor.

Oyla 0
AP puanlarını silebilirsiniz ama tekrar açmak isterseniz yapmanız gereken sadece görevlerin servislerini kapatmak... AP görevi alınamazsa kasamazlar... ve rakip meslekler Anubis ve Isis odalarına aynı anda girebilirler.. Görev alınamazsa AP kasılamaz. Haroeris için durum farklı olacak tabi. O odaya AP kasılmazsa girilemez aklınızda bulunsuz. Haroeris odası için AP gereksinimini kaldırmanız şart fakat Anubis ve Isis odalarına AP kasılmasa da girilebiliyor.
Şuan servislerini kapattım kapatmadan önce Anubis ve isis için AP kasmadan Girilmiyordu ve tüm görevlerindeki AP almayı da sildim Anubis ve isis odası da ap tablosunda gözüküyor kapı açıldığında Show All yani herkes girebiliyor diyor. Ama dediğin gibi Haroeris odası farklı bunun da gereksinimini kaldırmam gerekiyor

Oyla 0
@Wolwec En kolay şekilde orada bulunan görev npc'lerinin refnest tablosundan koordinatlarını 0 yapabilirsin, hatta daha iyisi koordinatlara dokunma regionlarını 0 yap. geri eklemek istersen sadece regionlarını yazarsın eklenir.

Oyla 0
@Wolwec En kolay şekilde orada bulunan görev npc'lerinin refnest tablosundan koordinatlarını 0 yapabilirsin, hatta daha iyisi koordinatlara dokunma regionlarını 0 yap. geri eklemek istersen sadece regionlarını yazarsın eklenir.
NPC koordinatlarını değiştirince Haroerise giriş olacak mı ?

Oyla 0
NPC koordinatlarını değiştirince Haroerise giriş olacak mı ?
AP'yi kapatmak istiyorsun diye düşündüm konu açarken yazdığın mesajı görüp. Haroerisle alakalı galiba giriş için arkadaşların dediği gibide görev gerekiyor olabilir. Ama çok kurcaladığım bir konu değildi açıkçası. Ancak görevi sadece almak gerekiyorsa haroeris çıkış saatlerinde o bölgede bulunan charların üstüne görev verebilirsin bu sadece o şekilde oluyorsa diye yapabileceğim bir öneri dediğim gibi denediğim veya net hatırladığım bir durum yoktu haroeris ve seth için..

Oyla 0
AP'yi kapatmak istiyorsun diye düşündüm konu açarken yazdığın mesajı görüp. Haroerisle alakalı galiba giriş için arkadaşların dediği gibide görev gerekiyor olabilir. Ama çok kurcaladığım bir konu değildi açıkçası. Ancak görevi sadece almak gerekiyorsa haroeris çıkış saatlerinde o bölgede bulunan charların üstüne görev verebilirsin bu sadece o şekilde oluyorsa diye yapabileceğim bir öneri dediğim gibi denediğim veya net hatırladığım bir durum yoktu haroeris ve seth için..
AP kazancı, quest kapatmak veya npc taşıma kolay işlemler onları kapatıp açılabilir fakat ben sadece AP gereksinimini komple kaldırmaya uğraşıyorum çünkü sadece bir taraf AP kastığı zaman girebiliyor ya :) ama teşekkürler ilgin için.

Oyla 0
Geri
Üst Alt