Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Arabia & Cons FTW Destekli Mapinfo

Sieger

vSRO Developer, PK2 Editor
.
.
Web sitesi
vsroeditor.com
Türk Lirası
0.00₺
Elimde bulunan mapinfo.mfo bağdat'ı sorunsuzca destekliyor. Fakat bunu kullanınca Cons FTW'nin yer zemini tamamen kayboluyor ve karakter havada duruyor.
Cons FTW'nin bulunduğu mapinfo.mfo'yu kullanınca ise Bağdat'ta bazı yerlere gidince clientless oluyor.

Not: Bağdat'ta clientless olan yerlere sadece mfo değiştirip gidince tamamen sorunsuz. Ama Cons FTW mfo kullanınca clientless yiyor.

iSro map.pk2 indiriyorum fakat 3mbps upload ile baya zamanımı alacak. Elinde isro .mfo bulunan yardımcı olursa sevinirim. :)

bence indirmeye basla sürekli farklı farklı sorunlar çıkabilir en azından hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilirsin.

İndiriyorum, umarım onda bulunan mapinfo'da sorun çıkartmaz. :D

isro clientinde ki map.pk2 ile client açılmadan clientless oluyor.
export yapıp kendi map.pk2'me import yapınca da aynı şekilde girmeden clientless oluyor.

Kafayı yicem.

csro/csro-r clientleri ile denediniz mi onlarda 130 cap destekli ya hani...

Geri
Üst Alt