Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Yardım Arabian Uniques sorun

Türk Lirası
0.00₺
Arabian uniquesler attack yapacağı zaman böyle bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• SRO[2023-03-19 13-44-31]_12.jpg
    SRO[2023-03-19 13-44-31]_12.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 77
skilleffect ekleme yaptım,düzeldi fakat şuanda mob vurduğu zaman kaç k hasar vurduğu yazmıyor

skilleffect de hata var değiştirmen lazım ya da buraya yüklersen daya deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler

Arabian Mob ve Uniquelerin paylaşılan bir çok oyun ve dosyaları hatalıdır Electus ve benzeri global oyunlardan Refskill ve effectlerini çekersen sorunsuzca ilerlersin.

Bu sorun Çözümlenmemiş. sorunun çözümünü söyleyeyim araştıran arkadaşlar faydalansın RefObjChar da DefeultSkill_xxx Girilmediğinden veya yanlış Skill Id girilmesinden kaynaklanır.Doğru Skill ID girilidiği Vakit hata düzelecektir...

Arabian uniquesler attack yapacağı zaman böyle bir hata veriyor
Bu gibi sorunlar hakkında konu açarken...
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
girdilerini de paylaşırsanız yardım için gelenler tahmin yürütmek yerine direkt satırlara bakıp sorunun kaynağını gösterebilirler.

Geri
Üst Alt