Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Satış Arden Silkroad 110Cap Yüksek Kapasiteli Veritabanı

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba,
Erişimsiz projemde oyun yönetimi ile anlaşma sağlayamadığımız için, projenin açılışını gerçekleştiremedik.
Erişimsiz hizmet verme konusunda anlaştığımız fakat Ödeme almadan projeyi tamamladığım için, dosyaların satışında bir sorun görmüyorum.

Satış Detayları:
Projenin satışını yalnızca İstanbul içerisinde, şahsen gerçekleştirmekteyim.
Satın almayı düşünen kişiler sunucumu yerinde inceleyebilir ve değişiklik talep ettiği noktaları belirtebilir.
Gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra proje, USB bellek veya taşınabilir disk ile teslim edilir.

Fiyat: Tüm etkinlikler dahil 50.000 TL
Özellikler: Tanıtımda yer almayan birçok ek özellik bulunmaktadır (örneğin, live wanted, oyuncuya harcama yaptıracak F10 ve magic pop sistemi, parmament, ADV box sistemi ve daha fazlası).
Binlerce avatar,16dg model, 22 glow, job suit, vs. bunları saymıyorum, oyun yüksek harcamalar ile büyük gelirler elde edilecek sistemdir.
Tüm scrollar glow model vs. live sistemdir.
Satış Şartı: Proje yalnızca bir kişiye özel olarak satılacaktır.
Projeyi incelemek isteyenlere discord üzerinden yayın açarak gösterebilirim, İndirme bağlantısı sunmuyorum.
İletişim:
Discord: tianliandev

Not: Satış sadece İstanbul içi elden teslim şeklinde yapılmaktadır.
Teşekkürler!

Satılan Dosyalar : MaxiguardDB,Database,Client,10x Server Files

359v29d.png
r265wv6.png

Geri
Üst Alt