Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım AutoIt Vsro SQL Programı

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
Paylaşım Adı:​
AutoIt vSRO​
Paylaşım İçeriği:​
Buton Tanımlayarak İşlem Yapma​
Download:​
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde discord üzerinden birileri sürekli sql girmekten sıkıldım nasıl program yapabilirim ( Visual Studio kullanmaktan anlamıyorum butonlu program yapmak istiyorum işlemlerim için demişti bende bunu 15 mblik programla nasıl yapacağınızı anlatıyorum

Öncelikle Programı linkten indirelim

Klasöre çıkartalım ve Videoyu izleyelim

Aşağıdaki Kodu bi notepad++ kullanarak uzantısını .au3 olacak şekilde kaydediyoruz

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Butonların sayısını Buradan Ayarlıyorsunuz

1703712859709.png

Buton sayısını ne kadar arttırırsanız veya azaltırsanız kendisi otomatik yükseklik genişlik ayarlıyor örnek 10 tane yapınca

1703712929800.png

Birileri ne demek? Seni 7.62 ile vururum bunu yapmaya çalışan benim. Fikirlerim sana konu olmasın döverim seni çocuk.

Şaka bi yana emeğine sağlık kardeşim. Programı kendime yapıcam, pc buna izin verirse. 😂😂😂

Geri
Üst Alt