Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Avrupa çarlarda s1030 sorunu .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsyntrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsyntrn

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Forumda açulan konuyu bire bir uyguladık ama yine eu çar açarken s1030 hatası alıyorum. Ch larda sorun yok.sql haritada her yer açık.

Forumda açulan konuyu bire bir uyguladık ama yine eu çar açarken s1030 hatası alıyorum. Ch larda sorun yok.sql haritada her yer açık.
Normalde bu hatayi bolge kapaliyken aliyordum bende bir daha kontrol edin isterseniz ne olur ne olmaz '' 1 '' yaptiktan sonra sadece gameserv kapatmayin hepsini kapatin oyle deneyin bir de :)

Oyla 0
Normalde bu hatayi bolge kapaliyken aliyordum bende bir daha kontrol edin isterseniz ne olur ne olmaz '' 1 '' yaptiktan sonra sadece gameserv kapatmayin hepsini kapatin oyle deneyin bir de :)
tüm sistem kapalı iken sql den tüm haritaları açtım. Ama yinede sonuç aynı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

team verebilir misin özelden
tabiki
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar konu halen açık çözüm bula bilecek varmı ?

Oyla 0
Geri
Üst Alt