Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Awaken Stone System

snayls

Silkroad Manager
.
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar bir Allahın kulu bilmiyor mu awaken sistemi bu stone gibi pasif olan itemi aktif etmeyi veya scroll olayını
stone sistemini hiç bilmiyorum o yüzden ekleyemedim.
scroll sistemini ekledim fakat dönüşümde sıkıntı var garment ve robe dönüşüyor diğer itemler dönüşmüyor idlerde falan sıkıntı yok....
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar bir Allahın kulu bilmiyor mu awaken sistemi bu stone gibi pasif olan itemi aktif etmeyi veya scroll olayını
stone sistemini hiç bilmiyorum o yüzden ekleyemedim.
scroll sistemini ekledim fakat dönüşümde sıkıntı var garment ve robe dönüşüyor diğer itemler dönüşmüyor idlerde falan sıkıntı yok....
Konu kendim tarafımdan çözüldü teşekkürler , item upgrade scroll sorunsuz bugsuz yaptırmak isteyen olursa ücreti karşılığında yaparım hadi eyvallah.

Geri
Üst Alt