Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Bağdat dosyaları

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
merhaba arkadaşlar forumda bi arkadaşımızın eklediği bagdat ekleme paylaşımı var fakat verilen link ölü ve yorumlarda paylaşılan linklerde videodaki txtler bulunmuyor arşivinde olan varsa paylaşabilirmi

Rigid sronun DB'sini indirip DB girdisini ordan çekebilirsin. Rigid'in Clientinden Txt olan bölümlerini çekebilirsin.

Rigid sronun DB'sini indirip DB girdisini ordan çekebilirsin. Rigid'in Clientinden Txt olan bölümlerini çekebilirsin.
yapmaya çalıştım ama beceremedim maleseff istediğim aslında sadece haritaları petra dungeon vb içlerinde mob npc vesaire olmasını istemiyorum

yapmaya çalıştım ama beceremedim maleseff istediğim aslında sadece haritaları petra dungeon vb içlerinde mob npc vesaire olmasını istemiyorum
dostum elimde böyle bir şey var fakat ben sql dosyasını execute edince hata alıyorum belki sorun bendedir bilmiyorum bunun içinde bütün mapleri ekelyecek kodlar var baktığım kadarıyla sende hata alırsan belki düzeltip paylaşırsan sevinirim :)

kullandığın dbdeki veriler ile çakışabiliyor kanka o yüzden hata alıyor olabilirsin en mantıklısı arabia ekli bir db indirip ordan almak forumda bulunan 10 dakikada yeni map eklemeyi incele anlarsın benim sorunum isrodan data media partlicles map dan hangi dosyaları çekmem lazım hepsini çekmeye kalktığım zaman gereksiz yere dosyalar şişiyor

kullandığın dbdeki veriler ile çakışabiliyor kanka o yüzden hata alıyor olabilirsin en mantıklısı arabia ekli bir db indirip ordan almak forumda bulunan 10 dakikada yeni map eklemeyi incele anlarsın benim sorunum isrodan data media partlicles map dan hangi dosyaları çekmem lazım hepsini çekmeye kalktığım zaman gereksiz yere dosyalar şişiyor
sorunu çözdün mü?

Geri
Üst Alt