Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Bagdat ekledim hata alıyorum !

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar bagdat ekledim fakat videoyu adım adım izleyerek yaptıgım halde gs de bu hatayı veriyor 3663

Isro.data pk2 neden kullanmıyorsun ? Server files datadaki eksik dosyalardan dolayı bu hatayı almaktasın sanırsam .

Suan gs kapalıyken patch alıyorum datayı tekrar çıkarıp atıcam birde o şekilde denicem olmazsa dedigini denerim reis :)

eksik navmesh dosyaları mevcut isro data.pk2 kullan düzelir server files klasörüne çıkart.

Dostum hata zaten ne olduğunu anlatıyor sana, guardpost_stand adlı bsr eksik olduğu için nvm hatası veriyor. @EfsaneSro 'nun dediği gibi isro data kullan, öbür türlü ayıklamak sıkıntı herkes beceremez ?

Hocam sakin olun sorun çözüldü ama haritada resim olarak görüntüleri yok ışınlanmıyor o sorun var ?

Geri
Üst Alt