Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Bagdat map

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar merhaba 110 clean db-client üzerinden ekleye ekleye ilerlemek istiyorum fakat bağdat mapını ekleme konusunda sorun yaşıyorum elimde bağdat map olan bir client ve db mevcut hangi dosyaları çekmem gerek? hangi tablolarda işlem yapmam gerek? Nasıl çekip entegre edebilirim( isro map ve data pk2 kullanmayacağım sadece entegre ederek ilerleyeceğim) Forumda baya gezindim ya hepsinde birşeyler eksik yada dosyalar kapalı göremedim ben elimdeki clientten nasıl çekebilirim öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Hey @Thor bu linki gördüm ama çoğu kısmı elite vs yazdığı için göremiyorum ki açıklayıcı değil görünen kısımlarda.bir ikincisi dosyaların olduğu bi client ve sb var zaten elimde ben oradan nasıl çekebileceğini soruyorum yani hangi dosyaları pk2sinden çekmem lazım hangi pk2lerde işlem yapmam gerek hangi tablolalarda işlem yapmam gerek

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
isro data.pk2 veya map.pk2 Kullanmazsan senin için çok zor olur ve baya hata alabilirsin oyuncular için'de geçerli yani bağdat eklemek basit bi işlem değil tabiki ama dediğim gibi onları eklersen senin için sağlıklı olur yok bi nasihat olarak görebilirsin bunu.

Geri
Üst Alt