Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Baghdat Şehir Adı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Secram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Secram

.
Türk Lirası
0.00₺
Baghdat şehrinde Baghdat yazısı görünmüyor. Eklediğim reverse noktalarında da 0 yazıyor. Yardımcı olabilecek olan var mı?

bu txt dosyasını varsayılan txt ile değiştir hem harita isimleri türkçe olcak hemde harita isimleri sorunsuz yazacak sağ üstteki minimap kısmında

Ekli dosyalar

Oyla 0
Eğer minimap kısmında Baghdad yazısından bahsediyor isen, textzonename'ye region bilgilerine göre eklemen gerekir bu şekilde çalışıyor.

Yani; Baghdad'daki tüm regionların bulunup, text halinde Baghdad diye eklenilmesi gerekir.
Bir diğeri Reverse tıklandığında görünen isimi ise textdata_obj den SN_ZONE isimlerini girip yazıyı eklemen gerek ben öyle hatırlıyorum

Oyla 0
bu txt dosyasını varsayılan txt ile değiştir hem harita isimleri türkçe olcak hemde harita isimleri sorunsuz yazacak sağ üstteki minimap kısmında
Hocam ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Lakin çözüme kavuşturamadım yada sorunumu anlatamadım. Sorunum resimde görüldüğü gibidir. Çok basit birşey belki ama bir türlü çözemedim.SRO[2020-01-17 10-44-47]_59.jpg

Oyla 0
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hocam size çözümü vermişler. mediada textzonename satırlarınız ya eksik ya hatalı. Kontrol edin. Yukarıdaki konudan faydalanabilirsiniz.

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Bu şekilde girdiler olmalı textzonename dosyanızda yalnız ID'ler değişir, kendinize göre düzenlemelisiniz.

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri
Üst Alt