arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Ben bilgisayarıma vsro kurdum ben giriyorum sorun yok aynı internete bağlı olanlarda girebiliyor fakat başka bir yerdeki adam giremiyor.sebebi nedir ?
bu server cfg ye falan hamachi ıp sınımı girecem ?Sabit IP yoksa hamachi vardır. Hamachi IPV4 üzerinden sorunsuz bağlanabilirler..
ServerCfgbu server cfg ye falan hamachi ıp sınımı girecem ?
teşekkür ederimServerCfg
Ini txtleri
client
ve C:\ de bulunan wwwroot klasöründeki ASP dosyalarına hamachi IP'si girilmeli.
SrNodeType.txt de iki alan var..o da bu şekilde..
wip=hamachi IP girilecek.
nip=hamachi IP girilecek.
Hamachide önce bir ağ oluşturmalısın ve o ağa arkadaşların da katılmalı.
Bazılarının ethernet ayarlarından mı kaynaklıdır bilmiyorum... patch alamıyorlar.. alıyorlar ama 1 mblık dosya atıyorum 5 dk falan sürüyor.. Bir düzene arkadaşım oyuna sorunsuz girdi.. sadece bir arkadaşım dışında bu sorunu yaşayan olmadı.
Kısacası normal IP' girdiğin her yere hamachi IP girmelisin.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ayrıca her ağ 5 kişi alır... daha fazla kişi girecekse yeni ağ oluşturur oradan bağlantı verirsin.
Modullerin IPleri de değişti mi ? onlar da değişecek.teşekkür ederim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
DA YALNIZ GAMESERVER SHUTDOWN VERİYOR DİREK
tamam hallettim hocam sr patcherden browseye basmamışım ondan kaynaklanıyormuş yardımın için teşekkür ederimModullerin IPleri de değişti mi ? onlar da değişecek.
Rica ederim sevindim.. Bu şekilde iş görürse konu başlığını çözüldü olarak değiştirebilirsiniz.tamam hallettim hocam sr patcherden browseye basmamışım ondan kaynaklanıyormuş yardımın için teşekkür ederim