Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü benden başkası giremiyor

Türk Lirası
0.00₺
bir vds satın aldım ve içine elimdeki server dosyalarını kurdum vds içerisinden launcheri açtığımda hata almıyorum fakat orjinal bilgisayardan girmeye çalışınca server kapalıymış gibi hata alıyorum ne yapmam gerek? başkalarınında sunucuya girebilmesi için ne yapmam gerekiyor.

Çözüm
Sorun firewallda forum
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
gelirsen yayında kontrol edebiliriz şuan
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Firewall ayarlarında port hatası mevcutu düzeltildi gerekli sunucu ve bilgisayarından giriş işlemi aktif edildi !
@EfsaneSro katılıyorum ekstra ip inputtan ayarlama yapmadın galiba oradan ayarlarında guardin varsa guarda göre yoksa sunucuya göre ayarlayabilirsin Yanlışım varsa düzeltiniz.

Oyla 0
Sorun firewallda forum
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view URLs content!
gelirsen yayında kontrol edebiliriz şuan
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Firewall ayarlarında port hatası mevcutu düzeltildi gerekli sunucu ve bilgisayarından giriş işlemi aktif edildi !

Oyla 0
Çözüm
Geri
Üst Alt