Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü BillingServer is Dead! Hatası kurtulamadım.

Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Arkadaşlar,

Local networkde kendime kurduğum bir vsro var. Localde çalışıyor bir sorunumun yok, çevremdeki dostlarımda oynamak istediği için bir server kiraladım ve oraya kurdum fakat ISS ayarlarım, DBConnect ayarlarım düzgün olsa da BillingServer is Dead! hatasından kurtulamadım. Konunun çözümü ile ilgili her şeyi denedim fakat gözden kaçırdığım bir durum var çözemiyorum. Yardımlarınızı beklerim.

1655385289324.png

Bilingserver is dead demesinin tek bir sebebi var oda IIS nin eksik kurulumundan kaynaklanıyor,dbconnect.asp yi ve server.cfg yi kontrol ediniz.

Oyla 0
Denetim masasında iis özelliklerini açarak kurulum yapıyorsunuz ya o kurulumda eksikler var. Daha önce kendi yaptığım kurulumun ss’ini arşivime almıştım akşam atarım onu.

Oyla 0
Özelden Ulaşın Gerekli Düzenlemeleri Birlikte Yapabiliriz İsterseniz ?

Oyla 0
Bilingserver is dead demesinin tek bir sebebi var oda IIS nin eksik kurulumundan kaynaklanıyor,dbconnect.asp yi ve server.cfg yi kontrol ediniz.
Teşekkürler dediniz gibi IIS de eksik kurulum varmış. Bu sorun ile karşı karşı gelen arkadaşlar Application Development deki her şeyi kurarak sorunu çözdüm bilginize

Oyla 1
Çözüm