Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Biri bana bu tablonun ne işe yaradığını söyleyebilir mi ?

Türk Lirası
0.00₺
JobType'den anlamam gereken Trader Hunter Thief kısmı mı ? Yoksa timedjoblar mı ?
Bu tablo neyi kontrol ediyor, ne için gerekli ?

_TrijobRewards

1610569955472.png
Gelen yorumlara istinaden konu çözüldü olarak düzenlendi.

Jobtype kısmı hunter thief trader diye ayrılan kısım
Teşekkürler... Burada o halde iki meslek var. Job'da Trader Hunter ve Thief'te exp ve goldda sıkıntım yok sadece bir eksik var mı diye kontol ediyorum.
Müsait zaman kontrol edebilir misin ? Senin tablo ile eşleşiyor mu ? Hatta bi ekran görüntüsü fena olmaz. Tablomda sadece 2 meslek var diye düşündüm bi an.

bunu coin sistem tarzında kullanmıştım zamanda char tablosuna çektirerek kullanıyordum bahsettiğin tabloyla işim yoktu
_CharTrijob bu tablo yeterli.
if exists (Select * from SRO_VT_SHARD.dbo._CharTrijob where CharID = @CharID
and Contribution >= '2928581' and JobType = '2' and @Char_ReqLevel >= '100') begin

Geri
Üst Alt