Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

C# Costura.Fody (DLL import) Projeleriniz oluşurken otomatik dll'leride içine gömme.

Promaker

C#,SQL,PHP Geliştirici
Elite
Programmer
Developer
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz ki Devexpress veya farklı temaya dayalı eklentiler kulladıgınızda projenizi başka bilgisayarlara aktardıgınızda dll eksikliğinden uygulama çalışmaz duruma geliyor.
Veya projenizi yaparken exe yanında birden fazla dll oluşuyor ve haliyle projeniz kaba bir görünüme sahip oluyor.
Visual Stüdio'nun nimetlerinden biri olan Nuget Sayesinde exe içine dahil olan tüm DLL dosyaları projeniz derlenirken oluşan exe içine otomatik olarak gömülüyor.
Kurulumu şu şekilde olmaktadır.

Adım 1 :

Projenizi Visual Stüdio'dan açın ve üst barda bulunan Project sekmesine tıklayın açılan sekmeden Manage NuGet Packages' seçeneğine tıklayın.

1789

Adım 2 :
Önünüze gelen ekrandan Browse kısmına tıklayarak Fody yazarak aratın.
Karşınıza çıkan Fody ve Costura fody eklentilerinizi, install diyerek yükleyin.
NOT: Burada Dikkat etmeniz gereken nokta Fody ve Costura.Fodynin versionları.
Eğer Visual Studio 2019 Kullanmıyorsanız aşağıdaki versionları yüklemek zorundasınız.
Costura.Fody.1.6.2
Fody.2.0.0

Versionlarını seçmez iseniz projeniz derlenmeyebilir hatalar alabilirsiniz.

1790

Bu işlemlerden sonra Visual Studio'nuzu yeniden başlatarak projenizi derleyebilirsiniz.​

Geri
Üst Alt