Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü C10 Hatası.

Türk Lirası
0.00₺
C10 Hatasının çözümünü bilen varmı?

#Mod tarafından düzenlendi! Lütfen konunuzu dikkatli ve anlaşılır şekilde oluşturun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
C10 Hatası bildiğim kadarıyla loader ile çift sro_client açmaktan kaynaklanıyor. Bunun çözümünü C:\ diskinde yüklü olan oyununuzu D:\ diskine'de kurunuz veya bütün sro exelerini kapatıp tekrardan giriş yapmayı deneyiniz hata devam ediyorsa. Özel sohbetten anydesk atın bakalım çözüm yaratabilecekmiyiz. @alpon5500

Oyla 0
C10 Hatasının çözümünü bilen varmı?

#Mod tarafından düzenlendi! Lütfen konunuzu dikkatli ve anlaşılır şekilde oluşturun.
VSro ise eğer SRO_VT_SHARD ta _Char kısmını temizlemişindir veya herhangi bir tabloda bişeyler silmişinizdir temizlemişsinizdir ondan kaynaklanıyor olabilir , VSRO DB TEMİZLEME QUARRY İle SRO_VT_ACCOUNT u SRO_VT_LOG u SRO_VT_SHARD ı temizle düzelir yüksek ihtimal

Oyla 0
C10 Hatası bildiğim kadarıyla loader ile çift sro_client açmaktan kaynaklanıyor. Bunun çözümünü C:\ diskinde yüklü olan oyununuzu D:\ diskine'de kurunuz veya bütün sro exelerini kapatıp tekrardan giriş yapmayı deneyiniz hata devam ediyorsa. Özel sohbetten anydesk atın bakalım çözüm yaratabilecekmiyiz. @alpon5500
sa reis bu hatayı ben de alıyorum da
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sa reis bu hatayı ben de alıyorum da
müsaitsen bakabilir misin

Oyla 0
Geri
Üst Alt