Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Cert ve Global Manager Hatası

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar aklınıza gelecek herşeye baktım nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama sürekli aynı hatayı veriyor. Lütfen biri bana yardım etsin:(. Sabah Global hata verirken şimdi de cert vermeye başladı. Lütfen bir yardım edin.

hiç oyunu sorunsuz açmayı başardın mı video var o kadar ayrıntılı izleyerek baştan kurulumu gerçekleştir

Oyla 0
Sabah açtın cert açılmıyor dedin büyük ihtimal ip adresini ipv4 den sabitlemedin ip değişti cert açılmıyor global managerde açılıp kapanıyorsa pcyi kontrol et dep açık ise depe ekle ben kurduğum swlerde dep hiç kullanmıyorum gerçi

Oyla 0
Eline koluna sağlık. Hızlı bir şekilde girdi hatayı çözdü. Teşekkür ederim. Emeğine sağlık. :)

rica ederim ne demek bastan kurulum ile sorunu cozdum gule gule kullanin...iyi forumlar
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@ServerEdit konuyu cozuldu olarak isaretlersen sevinirim cozumu yukarida yazdim iyi forumlar..

Oyla 0
Geri
Üst Alt