Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü char name ve title color scroll

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
hayırlı akşamlar arkadaşlar maxiguard sistemine geçtim daha önce hep local de çalışıyordum alışma sürecindeyim sistemin nasıl işlediğini anlama çalışıyorum çoğunlukla her serverde bulunan title color ve char name color scrolları yapmaya çalışıyorum fakat başlangıç yolunu nasıl yapacağımı kavrayamadım yardımcı olabilecek varmıdır

hayırlı akşamlar arkadaşlar maxiguard sistemine geçtim daha önce hep local de çalışıyordum alışma sürecindeyim sistemin nasıl işlediğini anlama çalışıyorum çoğunlukla her serverde bulunan title color ve char name color scrolları yapmaya çalışıyorum fakat başlangıç yolunu nasıl yapacağımı kavrayamadım yardımcı olabilecek varmıdır
maxiguard kullanıyorsan scroll gerek yokki kardo adamlar menuye eklemişler saten color sistemini her girdigim private serverde var menude

maxiguard kullanıyorsan scroll gerek yokki kardo adamlar menuye eklemişler saten color sistemini her girdigim private serverde var menude
menüde olduğunu biliyorum kanka fakat o sistem hoşuma gitmiyor klasik 3 5 tane scroll eklemek daha iyi olucak hem görüntü olarak hemde seçme konusunda

bence o olaya girme cok ugrasırsın maxiguard kiralayan firma yapar anca dll baglı onlar

ona ozel prosedul vardı bazı maxı guard dblı olan srolardada bisuru db var yapmak istedigin konu çok eski kimse ugrasmıyor simdi

öyle yapıyorum paylaşılmış bir dbnin üzerinden bulup çekeceğim bulup yapınca forumda paylaşım yaparım

öyle yapıyorum paylaşılmış bir dbnin üzerinden bulup çekeceğim bulup yapınca forumda paylaşım yaparım
bissürü maxiguard database forumda elini atsan charname renklendirme ws bissürü mevcut ordan procedure alıp scrool yapıcan bu kdr basit :)

Geri
Üst Alt