Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Chat komut

kerimdag

İyilik iyidir
.
.
Türk Lirası
0.00₺
selamun aleyküm arkadaşlar bi kaç gündür şu olaya kafa yoruyorum ama sql pros yazma üzerine bunu yapacak kadar bilgi sahibi değilim
istediğim şey normalde gm komutu konsolu ile yapılan kodları betada allchat ile oyunculara açmak açmaktan kastım her şeyi açmak değil tabikide
örneğin medusayı attırmak veya komut ile zerk bastırmak vs bu konuda bilgi sahibi olan varsa dönüş yapabilirmi​

selamun aleyküm arkadaşlar bi kaç gündür şu olaya kafa yoruyorum ama sql pros yazma üzerine bunu yapacak kadar bilgi sahibi değilim
istediğim şey normalde gm komutu konsolu ile yapılan kodları betada allchat ile oyunculara açmak açmaktan kastım her şeyi açmak değil tabikide
örneğin medusayı attırmak veya komut ile zerk bastırmak vs bu konuda bilgi sahibi olan varsa dönüş yapabilirmi​
1685888247019.png

Önce bu triggeri aktif ediyorsun sonra o çağırılan prosedürü editliyorsun. iş bitiyo

Şuan düğündeyim sorularının tümüne cevap var all chat işini yapabilirim

Şuan düğündeyim sorularının tümüne cevap var all chat işini yapabilirim
konuyu genelleme olarak yapmıştım dostum unique vs atma muhabbeti kolay sadece takıldığım yer zerk muhabbeti onuda hakanla yapıyoruz ama benim istediğim olay !hwan bitmeyen zerk değil biten zerk :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

sorun çözüldü yardım için teşekkürler arkadaşlar berskercharacter üzerinden halletim

Geri
Üst Alt