Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Clean DB & Client

Türk Lirası
0.00₺
Bu konu birçok kere açıldı, ancak hiçbir paylaşımda gerçekten sorunsuz fixli db & client göremedim.
En son clean fixli diye kullandığım db'de triggerler'in bozuk olduğunu farkedene kadar edit yaptım onca emeğim heba oldu.
Togui'de envy spawn sorununu çözemediğim için bıraktım.

Elinde fixli sorunsuz clean db & client olan varsa paylaşsın hatta sabitleyelim ki rastgele db clientler üzerinde yeni katılanlarda işlem yapmamış olsun.
Kaç cap olduğu farketmez. Fixlenmiş özellikleriyle paylaşırsanız sevinirim, iyi forumlar.

Link Bıraktım Emin OL Bende Bir Çok Sattığım DB Clienti Bunun Üstünden Editliyorum Capı Ayarlıyorum Editleyip Satıyorum, Daha Dönüp Biri Şurda Sorun Çıktı Yazmadı.

Emekleri çöpe atmamak için böyle yaparbilirsin.
Başka oyunların paylaşılan dblerinden prosödürlerini ve Tab_RefNest kısmını senin ekledigine kadar çekebilirsin.
Bu sayede degistirmiş olur çözebilirsin olayı

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Ben paylaşılan clean dbleri denedim hepsinde fgw sorunlu. Envy değil de envyden önce olması gereken moblar spawn olmuyor önce onlar spawn olmalı. Dolayısıyla envy spawn sırası gelmiyor. Tek tek o mobları kontrol ettik bir arkadaşla, tüm tablolar eksiksiz. Hatta fgwsi sorunsuz bi dbden tablo ve prosedürleri çektik yine sonuç alamadık. Dolayısıyla fgwsi sorunsuz clean db bulmak hayal diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt