Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Client crash ve High ayar problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burkeyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burkeyy

.
.
Türk Lirası
0.00₺
Herkese merhaba, Oyunumda bir çok kişiden zaman zaman clientless yediklerini duyuyorum.
Bazen char tamamen bugta kalıyor ve bugtan kurtar yapınca düzeliyor, Bazen basit bir clientless yiyorlar.
Bu normal, düşük grafik ayarlarda geçerli problem.

Ancak bir de garip olarak şöyle bir problemim var, BurakYoğunun paylaştığı database kullanıyorum.

Oyunumda Yüksek ayarlarda oynandığında belirli yerlerde direk Crash oluyor. Alex south bölgesi, Apis bölgesi gibi. Aynı yerlerde low ayarlarda geziyoruz sorun yok.
Bunun çözümüyle alakalı fikri olan var mı acaba, Bu clientlesslerin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
Dumplar eklendi

Ekli dosyalar

by dena bu sorunun çözümünü biliyorum bu sorun bununla kalmayıp ferrylerde toplu kervan geçişlerindede olucaktır crash yiyen karakter kendisi yediği gibi diğer arkadaşlarınada yedirebilme ihtimali % 60 bunu daha önce başka bir oyunda çıkmıştı güç bela fixlemişlerdi.

Oyla 0
By dena nedir anlamadım hocam :) ancak bunları yazana kadar çözümü belirtseydin de faydalansaydim

Oyla 0
Eski bir sorun bu sorun için background sight range ayarını 1 yaparak çözebiliriz başka yöntem bulmak zor şuan için

Oyla 0
Herkese merhaba, Oyunumda bir çok kişiden zaman zaman clientless yediklerini duyuyorum.
Bazen char tamamen bugta kalıyor ve bugtan kurtar yapınca düzeliyor, Bazen basit bir clientless yiyorlar.
Bu normal, düşük grafik ayarlarda geçerli problem.

Ancak bir de garip olarak şöyle bir problemim var, BurakYoğunun paylaştığı database kullanıyorum.

Oyunumda Yüksek ayarlarda oynandığında belirli yerlerde direk Crash oluyor. Alex south bölgesi, Apis bölgesi gibi. Aynı yerlerde low ayarlarda geziyoruz sorun yok.
Bunun çözümüyle alakalı fikri olan var mı acaba, Bu clientlesslerin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum.
Dumplar eklendi
Yüksek özelliklerdeki dumpunu inceledim. Clientin içerisinde

prim\mesh\bldg\guild\jangan\guil_cj_long_ent_wall02.bms

prim\mtrl\bldg\guild\jangan\guil_cj_long_ent.bmt

bu dosyaların var olup olmadığını kontrol eder misin, yoksa sana aşağıda vereceklerimi indirip atar mısın. Senin clientinde varsa bile benim verdiklerimi atıp dener misin ?

Rar içerisinde exe uzantılı dosya olmadığı için virustotal paylaşmıyorum -->
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
Geri
Üst Alt