Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Cok Yakında Sorunsuz Ve Firmaların 400 TL YE Satıgı Kendim Yaptıgım Dosyaları Paylaşıcam insanlık Ölmedi Takip de Kalın isro data map gerek yok survival için iconlarıyla birlikte vericem
Arkadaşlar Cok Yakında Sorunsuz Ve Firmaların 400 TL YE Satıgı Kendim Yaptıgım Dosyaları Paylaşıcam insanlık Ölmedi Takip de Kalın isro data map gerek yok survival için iconlarıyla birlikte vericem
Paylaşacağın dosyaları kullanınca BA gibi survival arenaya oyun içerisinde npc den kayıt olunup griliyorsa şahane bir paylaşım olur. Diğer türlü zaten forumlarda paylaşılmış bolca dosya mevcut
Önemli Olan F8 Filter ile survial arane event tetikleme prosüdürü şu anda f8 filtere para verenler çok büyük bir hataya düşüyorlar yakında f8 prosürlerini paylaşıcaz
Önemli Olan F8 Filter ile survial arane event tetikleme prosüdürü şu anda f8 filtere para verenler çok büyük bir hataya düşüyorlar yakında f8 prosürlerini paylaşıcaz