Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü çoklu scroll tek satır

Web sitesi
www.cavuronline.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba arkadaşlar servere scroll eklemesi yapıcam hepsinin refobjitem satırı aynı bu yüzden tek satırı çoklu scroll için kullansak sorun oluşturur mu? Stackları falan değişmeyecek yani aynı özellikleri temsil ettiği için soruyorum bu soruyu bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

refobjitem den çekeceğin satırı kopyala en alta yapıştır yeni eklediğin itemin link ıd sini değiştir bu kadar. Dediğin gibi olmaz.

Son düzenleme:
Oyla 0
Oyla 0
Bunu neden yapma gereği duyuyorsun ki ? 10 satır eklesen sql kasmaz yani

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Boş yere fazla gereksiz veri barındırmak istemiyorum ondan dedim hani ilerde sorun problem yaratmazsa o şekilde yapmayı düşünüyorum sql den çok anlayan biri olmadığım için sorayım dedim oluyorsa o şekilde yaparım ?
Eyw kardeşim sen boşver benim sorumu anlayan birine soruyorum ben, çözemiyorum senin yazdiklarını ?

Oyla 0
_RefObjCommon da ayrı ayrı giriş verileri var 30k ya yakın o sorun yaratmıyor da senin eklediğin veriler mi sorun yaratacak?
Senin yapmak istediğin biraz saçma oluyor. Atıyorum reset scroll da ayar yapıyorsun ve bu ayarı _RefObjİtemden ayarlıyorsun. Ama öteki scrolların da ayarı değişmiş olacaktır senin düşündüğün şekilde. Yani ayrı ayrı satır girmek daha mantıklı.

Oyla 0
kardeş sen anlamıyosan yapacak bişey yok. aptala anlatır gibi anlatayım belki anlarsın, senin ekleyeceğin 10-15 tane satır database için ne sorun çıkartır nede başka birşey. ayrıca scrollarının daha sağlıklı çalışmasını istiyosan ayrı ayrı yapacaksın. bu seferde anlamadıysan yapacak bişey yok kolay gelsin.

Oyla 0
Dostum 100-200 tane rütbe scroll ekliyorum boş yere neden refobjiteme girdi yapayım işimi tek girdiyle halledicem, her seferinde bu şekilde girdi yaparsam zaten dediğin 30k veri 40-50k olur zor birşey değil stacklar fix zaten aynı scroll değişen birşey yok fakat player sayısı 1000 kusur olduğunda toplu işlemlerde sorun çıkarır mı bunu merak ediyorum sistem çalışıyor herhangi bir hata yok üstteki @byqing06 gibi olmaz veya saçma sapan yazıya ihtiyacım yok net bir cevap arıyorum açık bir şekilde.

Oyla 0
Geri
Üst Alt