Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

cSRO Çözüldü Csro R Server Cap icon prosedur lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JRache
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onu bende cozemedım bende skıll olarak ekledim 46 gunluk skıll bitince gitmiyor ama addnew chara ekledim yeni char acınca gorunuyor skill
bulursanız paylasında yararlanak ^^

Bunu ben de aradım bi dönem ama sonuç alamadım.
Bulursanız paylaşın da sevinelim :)

Bunu guard ile yapmaktan başka çare yok. O işe sarkolata el atıcak uğraşmak isterse tabi.

merhabalar linkin içerisinde herşey mevcut sadece tek dikkat edeceğin nokta skilltext i kendin elle notepad içinde verilen satır ile değişeceksin hep lv iconu hem reinforcement buf var bunda yada türetebilirsin sana kalmış ayrıca vsroyada uygun ayrıca media ya geçireceğin kod süresiz olarak ayarlıyor yeni açılan karaktere oto geliyor eklemeden önce açılan karaktere elle manuel vermen gerek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

merhabalar linkin içerisinde herşey mevcut sadece tek dikkat edeceğin nokta skilltext i kendin elle notepad içinde verilen satır ile değişeceksin hep lv iconu hem reinforcement buf var bunda yada türetebilirsin sana kalmış ayrıca vsroyada uygun ayrıca media ya geçireceğin kod süresiz olarak ayarlıyor yeni açılan karaktere oto geliyor eklemeden önce açılan karaktere elle manuel vermen gerek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu ekledinmi hata vermiyor deilmi bro sorunsuz ekleniyor ve süre saymıyor direk buff deilmi suresız

Geri
Üst Alt