Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü CSRO R WEB MALL PANEL

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaslar Csro R Web mall panelini bir turlu acamadim...zend serveri kurdum gamemallgate.php acilmayip direkt error sayfasini veriyor..1 aydir ugrasiyorum bu konuda yardimci olacak arkadaslara simdiden tskkeur...acaba eksik olan nedir...

Konu 2019 Aralık zamanında açılmış neredeyse 8 aydır konu bu bölümde durmaktadır. Konu #ÇözümlenenSorunlar Bölümüne Gönderilmiştir.

@emo2003 lütfen tekrar konu açınız.

Oyla 0
ARKADASLAR WEB MALL SORUNUNU DAHA COZEMEDIM OYUN ICINDE INT.SAYFASINDAN DA ACILMIYOR XAMPP WAMPP ZEND SERVER VE APACHI DENEDIM ACAMADIM..TAM BILGISI OLAN VARMI...YARDIM EDECEK ARKADAS 1AY OLDU ...CEVAPLANDIRIRSANIZ MEMNUN OLURUM EKSIK DOSYA VARMI _setmydb BURDAKI CONFIG.PHP YIDE DUZELTIM AMA OLMADI...sroprot U DA ACTIM SORUN NERDE ACABATESEKKURLER...!!!

Oyla 0
Geri
Üst Alt