Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Csro vs Vsro Database

Türk Lirası
0.00₺
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Csro ve Vsro nedir diye adlandıralım vsro gibi csro nun database editlenmesi vsro ya göre daha mı zordur ? Vsro.org Sayfasında C sro Paylaşım Bölümü vardır fakat Vsro Gibi Sık Kullanılan Bölüm Deyildir Neden Bir bilginiz varmıdır ? BU KONUYU NEREYE ACICAMI BİLEMEDİM K.BAKMAYIN

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Csro ve Vsro nedir diye adlandıralım vsro gibi csro nun database editlenmesi vsro ya göre daha mı zordur ? Vsro.org Sayfasında C sro Paylaşım Bölümü vardır fakat Vsro Gibi Sık Kullanılan Bölüm Deyildir Neden Bir bilginiz varmıdır ? BU KONUYU NEREYE ACICAMI BİLEMEDİM K.BAKMAYIN
Guard olsa Vsro daha iyi fakat guard yok üzerinde durmadıklarından dursalar bi guard yapsalar f10 yeni olan falan gibi sorunları fixleyip csro daha iyi

Geri
Üst Alt