Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü CTF Reward (Ice Thorpy) Bozdurulmuyor.

Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar iyi geceler. CTF'de verilen kupalar yani (İce Thorpy) takas edilmiyor. yani bozdurulmuyor. bozdurma-takas etme penceresine tıklıyorum inventory'den ice thorpy eksilmiyor ve herhangi bir ödül vermiyor sebebi ne olabilir? teşekkürler.

Ben de bunun tam tersini istiyorum.. Ya kapatmak... ya da itemleri değiştirmek.
item değiştirme ollydbg ile mi yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam? veya direk cfg içinden mi değiştiriliyor ilk önce cfg içerisinden değiştirip bir dene istersen :)

gel problemleri değiştirelim seninkini bana benimkini sana verelim :D bende ödül verdirmiyor sende verdiriyor ^_^

Oyla 0
Arkadaşlar iyi geceler. CTF'de verilen kupalar yani (İce Thorpy) takas edilmiyor. yani bozdurulmuyor. bozdurma-takas etme penceresine tıklıyorum inventory'den ice thorpy eksilmiyor ve herhangi bir ödül vermiyor sebebi ne olabilir? teşekkürler.

Değiştir ödülü icetrophy yerine box kazansınlar boxa'da ödül koy sorun çözülür :D

Oyla 0
Ben de bunun tam tersini istiyorum.. Ya kapatmak... ya da itemleri değiştirmek.
Evangelion SW Files kullanıyorsan cfg klasörü içindeki ini'lerden birinde ITEM_ICE_TROPHY gibi bir codename olacak tam hatırlamıyorum şu anda adını. onu ödül olarak istediğin itemin RefObjCommon'daki codename128 kolon değeri ile değiştirebilirsin.
Evangelion kullanmıyorsan yani swfiles içinde cfg diye bir klasör yoksa @Pyrodox 'un dediği gibi OllyDbg ile GS'yi açıp editlemen lazım vsro gs edit yazarsan detaylı anlatım olan konulara ulaşabilirsin

Oyla 0
Evangelion SW Files kullanıyorsan cfg klasörü içindeki ini'lerden birinde ITEM_ICE_TROPHY gibi bir codename olacak tam hatırlamıyorum şu anda adını. onu ödül olarak istediğin itemin RefObjCommon'daki codename128 kolon değeri ile değiştirebilirsin.
Evangelion kullanmıyorsan yani swfiles içinde cfg diye bir klasör yoksa @Pyrodox 'un dediği gibi OllyDbg ile GS'yi açıp editlemen lazım vsro gs edit yazarsan detaylı anlatım olan konulara ulaşabilirsin
Teşekkür ederim fakat ödül derken iscetrophy kırdırıldığında elde edilen ödüllerden bahsediyorum. Yani 500+ hp mp, exp scroll gibi.. O da gs editlemekten geçiyor. Teşekkürler.

Oyla 0
Geri
Üst Alt