Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü database sorunu

alikvp

Alikvp
.
.
Web sitesi
www.hypersilkroad.com
Türk Lirası
0.00₺
arkadaslar pc formatladim format oncesi kullandigim databasem var edit yapiyordum format sonrasi sql server 2014 kurulumu yaptim suan tekrardan dosyalarimi hazirladim database yi sql server a okuturken erisim engellendi hatasi aliyorum
resimde goruldugu gibi hata aliyorum bilen birisi yardimci olursa sevinirim iyi forumlar...

1649279285444.png

arkadaslar pc formatladim format oncesi kullandigim databasem var edit yapiyordum format sonrasi sql server 2014 kurulumu yaptim suan tekrardan dosyalarimi hazirladim database yi sql server a okuturken erisim engellendi hatasi aliyorum
resimde goruldugu gibi hata aliyorum bilen birisi yardimci olursa sevinirim iyi forumlar...
Normal mi restore ediyorsun yoksa program ilemi?

Oyla 0
Oyla 0
Restore ederken Files'e gelip oradan Relocate all files to folder seçeneğini seçip yüklemeyi dene bi.

1649280133153.png

Oyla 0
Windows çalıştır menüsüne services.msc yazarak hizmetler menüsüne gelinir. Burada "SQL Server (SQLEXPRESS)" hizmetinin içerisine gelinerek Log On kısmına gelinir ve NT AUTHORITY\NetworkService olan oturum açma şekli Local System Account olarak değiştirilir.

bunu bi dener misin

Oyla 0
Geri
Üst Alt