Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Sorum VarDatabase ve client olarak en son sızdırılan sürüm hangisi?
Arcane Max in clientinde bir çok şey var fakat eski bilgisayarda kaldı clientini bulursan banada at en güncel map dress vs güzel tasarımlar mevcut client de pk2 si sifresiz
Merhabalar, işime yarar dersen içeriği senin için konu olarak paylaşabilirim.
ilk sızıdrılan dosyalar hakkında çok fazla araştırma yaptım diğer forumlarda kalan linklerin hepsi ölü dm üzerinden ve discord üzerinden rica etmen gerekiyor
fakat hiç biri mesajıma dönmedi xD cevabını bekliyorum iyi forumlar. v1.150 - Özel sunucular için en yaygın kullanılan ve bilinen sızdırılmış sürüm.
İstediğiniz zaman yazabilirsin hocam suan upload edemıyorum hepsini boyutundan dolayı fakat tek bir sürüm isterseniz upload edebilirim hemen. orjinal içeriklerdir oynanma yok.
teşekkür ederim hocam. fazla zamanım olmadığından clientten çekip db ye uyarmala ile uğraşmadan db + client şeklinde hızlıca çekip tamamını excel sayfasında düzenleyip hem paylaşacak hem de db ye eklemek için açtım aslında konuyu aslında
Maalesef hocam elimde bu veritabanları mevcut değil. Tanıdığım birkaç kişide olduğunu biliyorum, ancak kendileriyle görüşmüyorum. Bununla birlikte, bu içerik forum ve topluluk adına oldukça faydalı olabilir umarım konu tamamlanır.