Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Database ve entegrasyonu hakkında soru

Devrim

.
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba ben Devrim, Silkroad server kurulumu benim için silkroadı oynamaktan he zaman daha çekici oldu. Daha çok yeniyim. Öğrenmek istedğim, Serverin exp miktarını, bota izin verilip verilememesi gibi konular nasıl hallediliyor. Daha çok database üzerinde bir sistem geliştirip test ettikten sonra belki bir kaç aylığına bir deneme serveri başlatırım ama dediğim gibi, henüz çok yeniyim. DB edit hakkında nereden başlamalıyım neler yapmalıyım. Clean bir iki tane database var elimde bunlara uygun client ve dosyaları nereden bulurum yada nasıl entegre eder ve uyumlu hale getiririm. Görsel hiç bir değişiklik yapmayacağım neredeyse orijinal isro tarzında olacak. Teşekkür ederim.

Merhaba ben Devrim, Silkroad server kurulumu benim için silkroadı oynamaktan he zaman daha çekici oldu. Daha çok yeniyim. Öğrenmek istedğim, Serverin exp miktarını, bota izin verilip verilememesi gibi konular nasıl hallediliyor. Daha çok database üzerinde bir sistem geliştirip test ettikten sonra belki bir kaç aylığına bir deneme serveri başlatırım ama dediğim gibi, henüz çok yeniyim. DB edit hakkında nereden başlamalıyım neler yapmalıyım. Clean bir iki tane database var elimde bunlara uygun client ve dosyaları nereden bulurum yada nasıl entegre eder ve uyumlu hale getiririm. Görsel hiç bir değişiklik yapmayacağım neredeyse orijinal isro tarzında olacak. Teşekkür ederim.
guard kullanarak engelliyorsun bot erişimini beklersen kendi kullandıgım clean db ve clienti upload ederim kullanırsın hiç sıkıntı yaşamadım düzenli olarak ekleme yaparsan dbtomedia sıkıntı çıkartmaz kolaylıkla dbtomediadan çıkan txtleri atarsın hızlıca tamamlanır işlemlerin

Çok sevinirm, peki sunucuyu kurarken kullanacağımız dosyalarda bir değişiklik ve sürüm uyumu gerekmiyor değil mi ? uyum db ve client arasında olmalı doru muyum ?

guard kullanarak engelliyorsun bot erişimini beklersen kendi kullandıgım clean db ve clienti upload ederim kullanırsın hiç sıkıntı yaşamadım düzenli olarak ekleme yaparsan dbtomedia sıkıntı çıkartmaz kolaylıkla dbtomediadan çıkan txtleri atarsın hızlıca tamamlanır işlemlerin
Bir diğer konuda paylaşmışsın sanırım kardeşim. oradan çekiyorum.

@EfsaneSro hocam peki bu db ile uğraşmaya başladık diyelim nereden başlanmalı kendi bilgisayarımda başlayacağım ilk olarak oyuna bi girip bakmak için ne yapmalıyım mümkünse dm den de anlatabilrsiniz.

çalışableceğim önerdiğin bir sunucu sağlayıcısı var mı ? @EfsaneSro . Bu arada başını ağırttım teşekkür ederim :)

Geri
Üst Alt