Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü DB Connect Failed hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar herkese merhaba.Sorunun çözümünü diğer açılan konulara baktım fakat hiçbirşekilde çözemedim hali hazırdaki sunucumu aktarırken sorun yaşandığı için 0 dan kurmam gerekti fakat bu sefer 3 gündür tekrar aktif hale getiremiyorum.Yardımcı olucak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    127.8 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar herkese merhaba.Sorunun çözümünü diğer açılan konulara baktım fakat hiçbirşekilde çözemedim hali hazırdaki sunucumu aktarırken sorun yaşandığı için 0 dan kurmam gerekti fakat bu sefer 3 gündür tekrar aktif hale getiremiyorum.Yardımcı olucak arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim.
şu paylaşımları yaparken ip gizleyiniz lütfen.

IIS portunu dışarı kapat 8888 yapmışsın dışarı kapat o portu

Oyla 0
Oyla 0
Merhaba IIS Den Tüm Araştırmalara Ayarlarmısınız Yada ııs düzgün kurdunuz mu wwwroot ayarlarını Sorunsuz yaptınızmı..

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt